Ο Δεκέμβρης ξεκινά με διάθεση να στολίσουμε, να προετοιμαστούμε για τις γιορτές, να γιορτάσουμε, να ξεκουραστούμε, να αφήσουμε να φύγει κάθε τι που μας βαραίνει και να χαρούμε με όλα όσα έχουμε στη ζωή μας, κάθε μικρή ή μεγάλη στιγμή, κάθε ανάσα.
Ο τελευταίος μήνας του χρόνου, ένας μήνας που σηματοδοτεί το τέλος, τον απολογισμό, αλλά και τον σχεδιασμό για το πως θα ξεκινήσουμε τη νέα χρόνια, ας είναι γεμάτος ελπίδα, αισιοδοξία, χαρά και πολλή αγάπη για όσα προσφέρουμε, όσα δεχόμαστε και όσα μοιραζόμαστε!
Εμείς εδώ στην Βιβλιοθήκη αρχίσαμε τις προετοιμασίες και μάλιστα με λίγο παιχνιδιάρικη διάθεση. Έτσι λοιπόν από σήμερα και για όλο τον Δεκέμβριο, στον χώρο της Βιβλιοθήκης θα βρείτε μια ωραία γωνιά γεμάτη εκπλήξεις! Και μάλιστα μια έκπληξη για τον καθένα από εσάς!
Ελάτε να δανειστείτε από τη συλλογή μας που καθημερινά εμπλουτίζεται, να λάβετε την έκπληξη και βέβαια θυμηθείτε να επιστρέψετε ότι έχετε ήδη διαβάσει.
Καλό Δεκέμβριο γεμάτο υγεία, αγάπη και πολύ χαρά!